(Her)installatie werkstation

Tijdens de migratie wordt je werkstation opnieuw geïnstalleerd. Op de eerst volgende werkdag doorloop je eenmalig enkele stappen om je vernieuwde werkplek in gebruik te nemen. Hoe je dit doet, leggen we voor je uit.

Na de migratie

Je nieuwe werkstation wordt aan jouw Office 365 gekoppeld. Je kunt deze alléén zelf instellen. Wanneer je werkstation klaar is voor gebruik zie je een blauw Windows-scherm waarin je de regio kunt selecteren.
Kies de volgende instellingen:
  1. Regio: Nederland
  2. Weergavetaal: Nederlands
  3. Toetsenbordtaal: Verenigde Staten - Internationaal
  4. Maak verbinding met internet
  5. Log in met je Office 365 account
    1. Kies voor inloggen met een zakelijk account
* Kies niet voor een Nederlands toetsenbord. Verenigde Staten - Internationaal is de standaard zoals je die op al je apparaten gewend bent.