Mailbox delen met collega's

Tijdens ziekte of afwezigheid kan het handig zijn om je Outlook emails te delen met een collega.
Je kunt hierbij kiezen voor één van de volgende instellingen.

Optie 1: Alleen Postvak IN delen

Volg deze stappen om alléén de map 'Postvak IN' te delen
  1. Rechtermuisklik op Postvak IN
  2. Kies voor Eigenschappen
  3. Ga naar tabblad “Machtigingen”
  4. Voeg een collega toe aan de lijst en stel de gewenste machtigingen in
  5. Laat de betrokken collega e.e.a. testen

Optie 2: Volledige Postvak delen

Je volledige Postvak delen (inclusief agenda, contactpersonen en email)
  1. Rechtermuisklik op je Profielnaam (je emailadres)
  2. Kies voor Eigenschappen
  3. Ga naar tabblad “Machtigingen”
  4. Voeg een collega toe aan de lijst en stel de gewenste machtigingen in
  5. Laat de betrokken collega e.e.a. testen